Dacă te înscrii și îți asumi responsabilitatea că, în ziua anunțată, te vei alătura echipei noastre, vei beneficia de un loc în față la festival.

Completează formularul de mai jos și un kit VIV personalizat* te va aștepta la locul evenimentului în ziua festivalului.
Rezervă-ți locul chiar astăzi
și hai să curățăm România împreună!
 
 
CIF nu își asumă responsabilitatea pentru transportul și cazarea participanților din alte orașe.

Perioada campaniei este 22 aprilie – 16 mai 2019. Valoarea comercială totală a premiilor este: 35.048,27 lei (TVA inclus). Premiile se acordă în ordinea înscrierilor și sunt disponibile 300 de kituri, câte 150 pentru fiecare oraș. Kit-ul Very Important Volunteer cuprinde următoarele produse: un tricou, un rucsac și o brățară personalizate, un Domestos Extended Power Pine 750 ml, un Cif Cremă Original 500 ml, un Cif Windows & Shiny Surfaces soluție pentru curățat geamuri 500 ml, un Domestos Power 5 Odorizant de toaletă Lime 55gr și un Cif Power & Shine Degresant pentru bucătărie 750 ml. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Pentru mai multe detalii, consultați regulamentul campaniei.Declar că am luat cunoștință că îmi pot exercita în mod gratuit dreptul de informare, de acces, restricționare, rectificare, ștergere, dreptul la portabilitatea datelor, la opoziție și de a nu fi supus unui proces decizional individual automatizat, printr-o cerere scrisă, datată și semnată trimisă la adresa de email: unilever.privacy@unilever.com. De asemenea, am luat cunoștință că am dreptul de a mă adresa instanței sau de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere competentă (ANPSDCP). Operator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în Ploiești, Bd.Republicii nr.291, jud.Prahova. Persoane împuternicite: Mullen Lowe SA, cu sediul în str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97, Corpul B, etaj 3, Sector 1, Bucureşti și MULLEN LOWE PROFERO S.A. cu sediul social în București, Str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97, Corp B, Etaj 3, Modul C, Sector 1. Procesarea datelor dvs. se realizează în baza consimțământului acordat prin prezenta declarație, până la terminarea concursului sau până la momentul în care dvs. vă veți retrage consimțământul. Puteți afla mai multe despre Informarea de Confidențialitate a Unilever accesând link-ul www.unilever.ro.