Despre misiunea CIF
și rezultatele de
până acum
De 5 ani, Cif România și-a asumat misiunea socială de a curața țara! An de an cele mai relevante locuri pentru comunitățile locale, ce aveau nevoie de o curățenie zdravănă, au fost readuse la viață, curățate! Și nu oricum, ci alături de alți români dornici de schimbare! Până la urmă, e datoria fiecăruia dintre noi să se implice în a ne face viața mai frumoasă!
Pentru că e foarte simplu, un loc curat și îngrijit îți schimbă starea de spirit în bine!
2017
Anul trecut, alături de 30 de prieteni, am pornit în jurul României și am readus la viață câteva dintre cele mai frumoase locuri de la noi.
Asta deoarece, în ultima vreme, românii preferă să călătorească în alte țări. Mulți spun că la noi locurile de vizitat sunt neîngrijite. Noi am vrut să demonstrăm contrariul și să facem lucrurile altfel. Așa că am provocat românii din toate colțurile țării să călătorească alături de noi și să ne ajute să curățăm locurile frumoase, dar uitate. Rezultatele au fost senzaționale. Fântâna cu Grilaj din Sibiu strălucește iar, am îmblânzit patina timpului de pe grupul statuar din Hunedoara, Muzeul Principia din Alba Iulia e ca nou, Mocănița din Vișeu de Sus e mai pregătită ca niciodată să străbată pădurile, iar Casa de cultura din Mangalia abia așteaptă turiștii. Povestea continuă și anul acesta!